13 октомври 2015

Предизборна обиколка на всички общини в област Варна

Председателят на националния предизборен щаб и председател на парламентарната група на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов посети днес всички общини във Варненска област. С областния координатор партията и кандидат за кмет на Варна Иван Портних, народния представител Нели Петрова и европейския депутат Емил Радев обиколихме областта заедно с него и подкрепихме кандидатите на ПП ГЕРБ за местните избори. Денят накратко протече така:

С номер 5 в бюлетината за кандидатите ни в Аксаково

Павел Христов ГЕРБ
Отбора на община Аксаково
 „Убеден съм, че инж. Атанас Стоилов, ще навлезе много бързо в новия програмен период, за да се усвояват успешно европейските средства и да се подобри допълнително стандарта на живот в община Аксаково.  Това ще доведе до приток на инвестиции и нови работни места. Аксаково се развива като една от най-проспериращите общини в страната и това е благодарение на инж. Стоилов и екипа му, защото няма генерал без армия", подчерта Цветанов.
„Много е важно, това, че имаме най-големия успех тук – имаме 7 спечелили кметове на кметства в община Аксаково още преди да са се провели изборите“, каза още Цветан Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че партията никога не е делила общините на малки и големи и допълни, че поема ангажимент да бъде решен проблема със сградата на Общината.

С номер 3 в бюлетината за кандидатите ни в Суворово

Павел Христов ГЕРБ
Преди срещата в Суворово
Жителите на Суворово заслужават много повече. Затова преодолейте страха и гласувайте за промяната, за адекватна и компетентна администрация, която може да работи бързо и прозрачно в услуга на хората. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.- председател на партията Цветан  Цветанов в Суворово, където представи кандидата на ГЕРБ за кмет на община Суворово Данаил Йорданов. По думите на Цветанов видимите резултати могат да бъдат постигнати само от добри професионалисти, зад които стои най-голямата партия в България - ГЕРБ.

С номер 10 в бюлетината за кандидатите ни във Вълчи дол

Вълчи дол
Цветан Цветанов: С Тошко Янев ГЕРБ ще улучи в десетката във Вълчи дол на 25-ти октомври.
В лицето на Тошко Янев залагаме на компетентен и отговорен човек, за който работата е отговорност.  Искаме в тези общини, в които сме допуснали грешки, да ги изчистим, затова съм убеден, че с Тошко ГЕРБ ще улучи в десетката във Вълчи дол на 25-ти октомври.   Това заяви пред жителите на Вълчи дол председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. „Ние показваме, че сме най-силният отбор, затова хората вярват на ГЕРБ. Искаме тук да създадем условията, които хората желаят. Най-важното е една администрация да бъде достъпна за гражданите и за бизнеса. Аз гарантирам, че ГЕРБ винаги ще бъде в подкрепа на Вълчи дол и на Тошко Янев“, категоричен бе Цветанов.

С номер 3 в бюлетината за кандидатите ни във Ветрино

Печелившия отбор на ГЕРБ за община Ветрино
Димитър Димитров е успешен кмет, защото има силен екип и зад него стои не само най-голямата, но и най-отговорната партия в България - ГЕРБ. За 9 години имаме 9 поредни победи. Предстои ни десета, която ще ни натовари с още по-голяма отговорност. Вие сами виждате резултатите от местната политика. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Ветрино.  „Митко показа силен управленски потенциал“, каза Цветанов. Според него подкрепата на ГЕРБ за Димитър Димитров доказва, че той е показал стабилно управление на местната власт в община Ветрино.

С номер 9 в бюлетината за кандидатите ни в Провадия

С кандидатите на ПП ГЕРБ в община Провадия
Дияна Агностева е централният нападател на ГЕРБ в Провадия. Тя има потенциал, за да откликне на предизвикателството да работи през следващия програмен период за развитие на общината и за привличане на европейски средства. В нейно лице залагаме на човека, който ще направи администрацията в Провадия достъпна за хората и за бизнеса. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Провадия. „Важно е на 25-ти да излезете и да гласувате, защото само високата избирателна активност може да се противопостави на купения вот. Не оставяйте на случайността да определя Вашето бъдеще в Провадия“, призова хората Цветанов.

С номер 3 в бюлетината за кандидатите ни в Дългопол

Предизборна среща е Дългопол
Цветанов в Дългопол: ГЕРБ пое отговорност в много градове на страната и резултатите са налице
Днес повече от всякога се нуждаем от силна местна власт. Трябва да развиваме общините, за да ги направим достъпни за бизнеса, да се създадат работни места и да се открият перспективи за развитие пред младите хора. След като постигнахме стабилност на национално ниво, сега са ни необходими достойни кандидати за кметове в общините и в населените места, които да постигат видими резултати. Убеден съм, че кандидатът на ГЕРБ за кмет на Дългопол Николай Христов ще работи за развитието на общината. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Дългопол. „Важно е да знаем кой стои зад кандидатите за местна власт, за да е ясно кой носи политическата отговорност. ГЕРБ пое отговорност в много градове на страната и резултатите са налице“, заяви той.

С номер 5 в бюлетината за кандидатите ни в Бяла

Пред жителите на община Бяла
Всички Вие искате устойчиво развитие на община Бяла и стабилност, а Анастас Трендафилов е показал, че работи за това. Важно е да има стабилно управление на национално ниво - силна политика на ГЕРБ и стабилно правителство, но са необходими и успешни местни власти, за да се развиват общините. Това заяви пред жителите на Бяла председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Той призова хората да не подценяват важността на изборите и да покажат висока избирателна активност. „Ако Общинският съвет не подкрепя политиките на кмета не могат да бъдат реализирани видими резултати, затова гласувайте разумно и подкрепете Анастас и отбора на ГЕРБ“, каза Цветанов. 

С номер 1 в бюлетината за кандидатите ни в Аврен
Екипът, който знае как да управлява Аврен
Емануил Манолов показа потенциал и хъс за работа и най-важното – не скъса връзката с избирателите. Той доказа, че работи успешно. Емануил има подкрепата на ГЕРБ и на правителството на Бойко Борисов. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Аврен. Той посочи, че доказателство за подкрепата към Емануил Йорданов е, че молбата, която той е  отправил преди няколко  месеца за наболял проблем в общината, който е бил удовлетворена.
Зам.-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че най-важното е, че в момента България има стабилно правителство. Цветан Цветанов благодари на жителите на Аврен за подкрепата на последните избори, благодарение на която правителството на Бойко Борисов е върнало доверието на Брюксел към България.

С номер 6 в бюлетината за кандидатите ни в Белослав

Препълнена зала в Белослав
„Заставаме с лицата си и изказваме уважение и респект към Вас, защото това е начинът да спечелим доверието Ви“, каза Цветанов и заяви, че с всяка следваща спечелена община ГЕРБ поема повече отговорност. „На всички избори досега, над 1 милион избиратели дават своя глас за развитие на страната и на общините ни. Доверете се и Вие на Деян Иванов и отличния отбор на ГЕРБ в Белослав с номер 6 – те ще развият потенциала на общината“, призова хората зам.-председателят на ГЕРБ.
Деян Иванов заяви, че е горд, че е кандидат за кмет от ГЕРБ. Той посочи, че иска да съживи местната икономика, за да доведе това до откриването на нови работни места. „Ще работя активно за преодоляване на проблема с младежката безработица. Планирам да открием звено в Белослав, където младите да получават информация за потенциални работни места и  за проекти, в които могат да се включат. С екипа ми ще работим за модерна инфраструктура и модерна общинска администрация, която да гарантира по-добро обслужване и по-малко бюрокрация“, обясни Иванов.

С номер 6 в бюлетината за кандидатите ни в Девня

Предизборно събитие в община Девня
За отлично бъдеще на децата Ви подкрепете кандидата на ГЕРБ за кмет на Девня Свилен Шитов и отбора на ГЕРБ с номер 6. Уверен съм, че Свилен ще допринесе за превръщането на Девня в по-добро място за живеене, както и че с екипа му ще работят за по-добра администрация. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Девня. „Свилен Шитов ще отвори общините и за бизнеса, защото няма как иначе да бъдат открити нови работни места. Подкрепяйки кандидата на ГЕРБ за кмет на Девня, подкрепяте и стабилното правителство на Бойко Борисов“, подчерта Цветанов.

С номер 40 в бюлетината за кандидатите ни във Варна

На сцената до входа на Морската градина във Варна
Цветан Цветанов във Варна: Иван Портних наложи реформаторския дух за промяна, затова ще бъде избран още на първи тур.
Отборът на ГЕРБ във Варна е най-достойният и силен екип, който ГЕРБ представя през тази кампания – това е силният отбор от кметове, които трябва да спечелят, за да дадат реален шанс за развитие на всички общини във Варненска област. Уверен съм, че Иван Портних с номер 40 в бюлетината, ще бъде избран за кмет на Варна още на първи тур. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на официалното предизборно мероприятие на ГЕРБ във Варна. „През 2013-а година знаехме, че трябва да спечелим Варна и да наложим реформаторския дух за промяна тук. Иван Портних го направи само за 2 години. Извинявам се на варненци, че не направихме правилния избор да издигнем Иван за кмет още през 2011 година  – с неговите мениджърски способности и с неговия потенциал, той направи възможно връщането на проекти, които бяха почти загубени. Така той даде облика на Варна, който имаме днес“, обясни Цветанов.

Търсене в блога