30 август 2015

Цветан Цветанов: Заедно можем да променим статуквото в Провадия

Заедно можем да променим статуквото в община Провадия, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. В присъствието на кмета на Варна и областен координатор на ГЕРБ-Варна Иван Портних той се срещна с членове и симпатизанти на партията в Провадия.
„Искаме бъдещ кмет с добра администрация, която да се подготви за следващия програмен период и община Провадия да стане привлекателно място за живеене, пример за другите общини от своя мащаб”, заяви Цветанов и представи кандидата на ГЕРБ за кмет на града Дияна Агностева. Председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ изрази увереност, че именно кандидатът на партията може да осигури на общината промяната, от която хората се нуждаят и да открие перспективи пред Провадия през следващите 4 години. Агностева получи единодушната подкрепа и на общинската партийна структура. Тя ще председателства Общинския предизборен щаб на ГЕРБ-Провадия, който бе официално представен пред членовете на партията от депутата и административен секретар на ПП ГЕРБ-Варна Павел Христов.
„Разчитам да се мобилизираме и със съвместните усилия на всички членове на ГЕРБ да извоюваме успех на предстоящите избори”, коментира Агностева. Тя благодари на съгражданите си за безрезервната им подкрепа и обяви, че през последните дни към редиците на партията са се присъединили нови членове. За да подкрепи кандидата за кмет на ГЕРБ в Провадия, пристигна и народният представител Красимира Анастасова, която на местните избори ще влезе в кметската надпревара в родния си град Долни чифлик.
Цветан Цветанов изтъкна, че досега нито начело на Провадия, нито на Долни чифлик е имало кметове жени и припомни, че партията се гордее с дами, които са доказали своите качества. Зам.-председателят на ГЕРБ открои видимите резултати при управлението на Йорданка Фандъкова в София и успешната работа на Цецка Цачева в качеството й на председател на Народното събрание.
„Само за година и половина Иван Портних успя да привлече за Варна 300 млн. лв. Морската столица доби коренно различна визия – градът е преобразен. Убеден съм, че с активната работа по европроекти това може да се случи и в Провадия”, категоричен бе Цветанов. „Правителството на ГЕРБ  никога не е деляло общините на наши и ваши”, изтъкна той и напомни обаче, че Провадия не се е възползвала пълноценно от това.
„ГЕРБ е системна партия, която има организиран политически живот, и тя е доказала това през годините, спечелвайки девет поредни национални избора”, посочи още Цветан Цветанов.

Търсене в блога