12 юли 2015

Павел Христов, ПП ГЕРБ – Варна: Видимите резултати ще бъдат реалната презентация на ГЕРБ по време на предизборната кампания

Павел Христов ГЕРБ
Павел Христов, народен представител и административен секретар на ПП ГЕРБ – Варна, в интервю за Радио „Фокус” – Варна.

Фокус: Г-н Христов, всички структури на ГЕРБ вече получават указания за създаването на общински и областни щабове за местните избори. През седмицата Цветан Цветанов обяви народните представители, които ще се кандидатират за кметове. На какъв етап е подготовката на местно ниво и какви са целите във варненска област?
Павел Христов: ПП ГЕРБ-Варна е в процес на провеждане на процедура за номиниране на общински съветници и сформиране на предизборните щабове. Подготвени сме и не се очакват изненади. Тази нагласа е резултат и от категоричната подкрепа за кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на Варна.
Фокус: СДС – Варна обявиха подкрепата си за кандидата на ГЕРБ Иван Портних. Заявена ли е вече подкрепа очаквате от други партии и коалиции?
Павел Христов: Номинацията на Иван Портних, кмет на морската столица и областен координатор на ПП ГЕРБ-Варна, вече бе обявена от лидера на партията Бойко Борисов, припомни Павел Христов. По повод подкрепата, заявена от СДС, той коментира, че очаква през следващите седмици и други политически формации да се обърнат към ГЕРБ, за да изкажат своята подкрепа за местните избори. Резултатите от тези преговори ще бъдат огласени, едва когато са финализирани. Право е на отделните политически формации сами да съобщят решението си за подкрепа.
Фокус: “Видими резултати за България” е официалният слоган на партията за местните избори. Какво стои зад тези думи?
Павел Христов: “Видими резултати за България” е официалният слоган на ПП ГЕРБ за местните избори и зад тези думи стоят много работа и енергия, вложени в управлението на държавата и общините. Видимите резултати са пред всеки един от нас - ежедневно, вървейки по улиците на града ни или пътувайки из страната. Това са инвестициите, които се реализираха в различни сфери на живота, и тук визирам не само изградената инфраструктура, но и реализираните проекти в областта на околната среда, здравеопазването и образованието, градската среда и в частност градския транспорт.„Варна е убедителен пример за тези резултати, за активната работа и успешните проекти, които промениха облика на града и с всеки изминал ден му връщат блясъка на морска столица. Видимите резултати ще бъдат реалната презентация на ПП ГЕРБ по време на кампанията – всичко, което е свършено до момента, както и това, което предстои да бъде надградено.
Нина РУСКОВА

Търсене в блога