21 октомври 2011

Приключи предизборната кампания на ПП ГЕРБ - район "Приморски"


С обновяване на детската площадка до пазара на кв. „Чайка” ПП ГЕРБ „Приморски” сложи финална точка на поредицата от предизборни инициативи. Ангажимент, които кандидатите за съветници и младежите от ГЕРБ - ”Приморски” поеха по време на среща в пенсионерски клуб „Чайка” в бл. 67.
През изминалия един месец кандидатите за общински съветници от района осъществиха десетки срещи с хората, живеещи тук, чуха техните проблеми, свързани най-вече с подобряване на инфраструктурата в кварталите, благоустрояването, зелените площи, като поеха ангажименти за бързи и адекватни решения през новия мандат на местния парламент.
Младите активисти от структурата на МГЕРБ „Приморски” се включиха във всички прояви с организирането на импровизирани шатри за раздаване на предизборни материали. Но категорично видима остава тяхната следа в почистването и боядисването на уредите за забавления на детските площадки на няколко места в района и сега на детския кът за игри до пазара на кв. „Чайка”. Така младите хора от структурата на ПП ГЕРБ „Приморски” проявиха грижата си към най-малките варненчета и едновременно с това дадоха своя личен пример на позитивно културно отношение към жизнената среда, на подкрепа и разбиране, с които трябва да бъде осмислен живота ни днес в съвременното гражданско общество.
Пред информационна агенция ”Фокус”: Кандидатът за общински съветник от листата на ГЕРБ Павел Христов подчерта, че по време на предизборната кампания, един от основните двигатели са били младежите от ГЕРБ. По неговите думи, всички мероприятия са били реализирани от тях или с тяхна активна подкрепа. За район „Приморски” са им делегирани освен изпълнителски функции, така и права и възможности да участват активно във всички процеси по подготовката и изпълнението в изборите. Павел Христов посочи, че голяма част от членовете на МГЕРБ имат ръководни функции в структурата, тъй като практиката в партията е да се работи с младите и за младите.

Търсене в блога