19 април 2013

БСП и ГЕРБ се надпреварват кой да е по-близо до хората

Павел Христов ГЕРБ
БСП и ГЕРБ се надпреварват кой води по-близка до хората кампания. От централите на двете партии днес разпратиха съобщения до медиите за "кампания лице в лице".
"С хляб и сол посрещнаха в Павликени лидера на БСП Сергей Станишев", гласи съобщението на пресцентъра на БСП. В него се разказва как търговци поканили Станишев в магазина си и по стара българска традиция го гостили с хляб и сол. Той пък им обяснил, че "дребният бизнес е изключително важен за поминъка на хората в по-малките населени места и е необходимо държавата да подкрепя неговото развитие". След това Станишев се разходил на колело (със знаменце на БСП) в центъра на Павликени и разговарял с хората. Те споделяли помежду си, че отдавна не е имало толкова голям интерес към посещение на политик в града им, гласи още съобщението на БСП.
По-рано днес и от пресцентъра на ГЕРБ огласиха, че кандидат-депутати във Варна са направили "кампания лице в лице в Цветния квартал" на града. Тя е окачествена като "изненадваща среща", в която се включили освен кандидатите Павел Христов и Калин Калевски и младежите от район "Приморски". "Те отидоха на място, сред хората, за да ги запознаят с приоритетите на ГЕРБ, подробно описани в програмните материали, които гражданите получиха".
"В неформален разговор хората споделиха проблемите си с Павел Христов и Калин Калевски, дадоха своите препоръки и мнения за това какво трябва да се направи в рамките на 42-то Народно събрание. Същевременно кандидатите за народни представители запознаха гражданите с това, което предстои да се случи във Варна и с големите проекти, които са в ход на реализация", информира още пресцентърът на ГЕРБ.
"В личен план за мен основен приоритет е повишаване качеството на образованието в техническите университети, в сферата на иновациите и информационните технологии, тъй като аз работя в този сектор и считам, че България има необходимия потенциал да стане един сериозен IT център в региона", пояснил Павел Христов.

Из dnevnik.bg

Търсене в блога