26 април 2014

ПП ГЕРБ-Варна се включи в кампанията „Да изчистим България за един ден”

Павел Христов ГЕРБ
ПП ГЕРБ-Варна активно се включи в кампанията по пролетното почистване. Акции в рамките на мащабната инициатива бяха организирани в различни райони на морската столица. Участие в тях взеха и народните представители, както и общинските съветници от партията. Кметът Иван Портних, който е и областен координатор на ПП ГЕРБ-Варна, се включи в кампанията в района на бл. 13 на ул. „Дубровник”. Той се присъедини към акцията там по покана на студентите от Техническия университет.
Организацията на ПП ГЕРБ във варненския район „Приморски” се зае с пролетно почистване около пазар „Чаталджа”. Към ентусиастите се присъединиха и народните представители от ПП ГЕРБ-Варна, Павел Христов и Емил Радев, който е и кандидат за евродепутат.
„Всяко усилие си струва, когато каузата е свързана с чиста природа и по-добра среда на живот. Понякога именно активността ни в един определен ден от годината е важна крачка към промяната, която искаме да се случи”, коментира Емил Радев. Той се включи в почистването заедно със своята дъщеря – 9-годишната Зорница.
Младежите от организацията на ПП ГЕРБ в район „Младост” също подкрепиха инициативата. Те почистиха парка зад Медицинския център във варненския район, като в акцията се включиха още народният представител Николай Апостолов и общинските съветници от групата на ПП ГЕРБ Станислав Иванов и Николай Дочев.
Председателят на местния парламент Иван Луков и партийната организация в „Аспарухово”, която той оглавява, и тази година почистиха плажа пред хижа „Черноморец”.

Търсене в блога