28 февруари 2016

ГЕРБ откри предизборната си кампания във варненското село Въглен

ГЕРБ гласува доверие на Георги Господинов – млад и амбициозен човек, който може да бъде пълноценна част от екипа на Община Аксаково и да работи за развитието на село Въглен. Това заяви народният представител и председател на Областния предизборен щаб на ГЕРБ-Варна Павел Христов, представяйки официално кандидата на партията за кмет на аксаковското село, съобщиха от пресцентъра на партията.
„Като местен човек, който има желание да бъде полезен на жителите на Въглен, Георги Господинов ще може да разчита на подкрепа както от страна на общинската администрация, така и на общинските съветници”, увери кметът на Аксаково и ръководител на организацията на ГЕРБ в общината Атанас Стоилов. Той припомни, че през годините са положени усилия за подобряване на средата за живот в селото.
„Започнахме от изгорялото училище, извършиха се ремонти в кметството, където се развива и читалищната дейност. Изгради се и детска площадка”, допълни Атанас Стоилов. „Нямам магическа пръчка, но съм убеден, че стъпка по стъпка можем да постигнем осезателна промяна. Всички искаме да живеем в чисто и подредено село. Нека бъдем единни в усилията си за това!”, заяви в обръщението си към жителите на Въглен Георги Господинов. Като кандидат за кмет той изтъкна желанието си да облагороди подхода към селото. „Лицето на Въглен е пътят около църквата и парка. С нови бордюри и плочки обликът му ще се преобрази.
От поддръжка се нуждае и зеленината”, посочи Господинов. За да го подкрепят на старта на предизборната кампания в селото пристигнаха председателят на Общинския съвет Светлана Добрева, както и общински съветници, кметовете на селата Куманово и Изворско. На частичните избори, които ще се проведат на 13 март, Въглен има втори шанс с №2 в бюлетината, заключи председателят на Областния предизборен щаб на ПП ГЕРБ-Варна Павел Христов. 

Търсене в блога