14 март 2018

Учители потърсиха съдействието на народния представител от ГЕРБ Павел Христов за назначаването на психолог в училището в с. Снежина

Жители на Провадия потърсиха съдействието на народния представител от ГЕРБ Павел Христов по време на приемния му ден в общината. От начално училище „Христо Ботев” в с. Снежина настояха за назначаването на психолог. „Сред учениците ни има много проблемни деца, не липсват случаи на агресия. Искаме възпитаниците ни да получат професионална психологическа подкрепа, но училищният бюджет покрива само разходите за педагогическия персонал”, обясниха учители. Народният представител се ангажира да проучи възможностите за осигуряване на необходимия специалист в училището.
Кметът на с. Манастир Стоян Георгиев запозна варненския депутат с нуждата от почистване на затлаченото корито на местната река. С докладна до общината той отдавна е алармирал за ситуацията, която крие опасности при обилни валежи.
Сред обсъдените с народния представител въпроси бяха и имотни казуси от частен характер. Във фокуса на разговорите бе и безработицата в общината, която принуждава младите хора да търсят перспективи извън родния си град.

Търсене в блога