21 септември 2020

На предизборна среща в село Брестак, община Вълчи дол кандидатът на ГЕРБ за кмет Нели Лефтерова представи приоритетите си

Единственият кандидат за кмет на село Брестак на предстоящите частични избори  на 27 септември /неделя/ Нели Лефтерова е издигната от ПП ГЕРБ. На предизборна среща с хората  тя очерта приоритетите си, като акцентира върху задачата  да превърне селото в еталон в община Вълчи дол. За това се обърна към избирателите да гласуват  на  предстоящия вот. „ Интересен избор предстои, имате само един кандидат.  Да решим мача от първия път !”, призова  народният представител от ПГ на ГЕРБ  Павел Христов.  Депутатът заедно с кмета на община Вълчи дол Георги Тронков и общинския ръководител на партията и председател на ОбС във варненската община Димитър Тодоров  посочиха качествата на кандидата за кмет, уменията да общува с хората, да генерира идеи и да ги реализира. Само за 3-4 месеца като изпълняваща длъжността кмет на селото Нели Лефтерова  успя  да покаже , че е даден старт на промяната.   Предстои ремонт на ритуалната зала –за сватби, обреди и празници, благоустрояване на селото –тротоари, градинки, ремонт на читалището. 15 къщи  са купени от млади семейства, за да живеят тук. Кметът на община Вълчи дол Георги Тронков увери, че до края на месеца може да приключи процедурата за актуване на 14-километровия път, който е връзка с още две общини- Добричка  селска и Тервел, като републикански,  което ще осигури финансиране за крайно необходимия и отлаган през годините ремонт.
Нели Лефтерова е родена и израснала в Брестак. Завършила е средното си образование във Варна, живяла и работила като търговски представител в град Аксаково, но семейството й се връща при корените си. Има две пораснали деца.

Търсене в блога