18 октомври 2016

Административният секретар на ПП ГЕРБ-Варна Павел Христов се срещна с ръководствата на предизборни щабове

Административният секретар на ПП ГЕРБ-Варна – народният представител Павел Христов, се срещна с ръководствата на предизборните щабове на Провадия, Дългопол, Ветрино и Вълчи дол.
Павел Христов изрази задоволството си от ентусиазма в подкрепа на кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ Цецка Цачева – Пламен Манушев.
„Убеден съм, че кандидатите на ПП ГЕРБ ще ни представляват достойно и в национален, и в международен план. Г-жа Цачева е единственият политик - жена в съвременната ни история, който оглавява Народното събрание, и то два пъти. Има богат международен опит”, коментира административният секретар на ПП ГЕРБ-Варна. Христов изтъкна, че Цецка Цачева е най-подготвеният човек за президентската институция.
„Кариерата на вицеадмирал Пламен Манушев говори красноречиво за неговата личност. Той е гордост за Варна”, подчерта народният представител. И добави, че вицеадмирал Манушев има блестяща военна кариера, богат дипломатически опит и притежава множество награди. Учил е във Военноморската академия „А. А. Гречко“в Ленинград, където добива степен магистър. Завършва Военноморския колеж Naval War College в Нюпорт, САЩ.
„Работим за победа на президенските избори”, категоричен бе по време на срещата с предизборнните щабове в областта Павел Христов.

Търсене в блога