24 октомври 2016

Изпълнителният директор на БК „Черно море Тича” Борис Стоянов потърси съдействие от народния представител на ПП ГЕРБ-Варна Павел Христов

Народният представител от ПП ГЕРБ-Варна Павел Христов се срещна с изпълнителния директор на БК „Черно море Тича” Борис Стоянов по време на приемния си ден с граждани.
На срещата Стоянов, който е син на легендарния български баскетболист Христо Борисов, заяви, че е признателен на ръководството на Пристанище Варна, което подпомага и финансира изявите на клуба в Националната баскетболна лига.
Изпълнителният директор на черноморци запозна Павел Христов с концепцията за развитието на „Черно море Тича” и плановете на ръководството за детско-юношеската школа, както и с административните и финансови предизвикателства, пред които е изправен клубът. Стоянов потърси съдействие относно функционирането на клуба. На 5 ноември „Черно море Тича” приема „Академик Бултекс 99”, а преди това гостува на „Лукойл Академик” (29 октомври).
По време на приемния му ден народният представител Павел Христов бе потърсен от граждани, които отправиха въпроси, свързани с инфраструктурните и канализационни проблеми в централната градска част на Варна. Христов разясни, че генералното решение на проблемите с канализацията на града ще бъде факт през 2019 г. с реазилирането на мащабни проекти за около 200 млн. лв. „Кметът на Варна Иван Портних обяви, че в момента се подготвя документация и се възлагат анализи за европейско финансиране по сектор ВиК за близо 200 млн. лв., с които Варна да реши проблемите с канализацията си”, припомни народният представител от ПП ГЕРБ-Варна. Той коментира, че е редно всяка етажна собственост да поддържа в изяден вид околоблоковите пространства и връзките им с градската инфрактруктура.
В рамките на приемния си ден Павел Христов разговаря с млади хора, които изявиха желание да се включат активно в кампанията на ПП ГЕРБ за президентските избори. Те завъшват висшето си образование в родни университети. Въпреки че са добили знания и умения в редица държави по света, младежите, които са впечатлени от положителната промяна в облика на Варна, са избрали да се реализират професионално в родината си.

Търсене в блога