28 февруари 2017

ГЕРБ доказа, че може да гарантира развитие на градската среда

През последните години ГЕРБ ударно работи, за да гарантира развитие на градската среда, защото тя безспорно е сред ключовите фактори за инвестиции и икономически растеж. Това заяви на среща с жители на варненския район „Владислав Варненчик” кандидатът на ГЕРБ за народен представител Павел Христов.
По думите му райони, които години наред бяха пренебрегвани като крайни квартали, се обновяват поетапно и стават предпочитано място за живеене. „Владиславово е добър пример за това! Промяната е видима, хората я оценяват и подкрепят усилията, полагани на местно и национално ниво”, изтъкна Христов. Кметът на района и ръководител на организацията на ПП ГЕРБ-Владиславово Николай Костадинов също се включи в дискусията с гражданите и на свой ред открои някои от мащабните проекти, по които се работи в момента.
Механизмите за повишаване на доходите бяха сред акцентите в разговора, в който взеха участие и кандидатите за народни представители Георги Колев и Станислав Йорданов.
„ГЕРБ залага на устойчиво повишаване на стандарта на живот чрез мерки за стимулиране на икономиката. Увеличаването на доходите и заетостта са пряк резултат от работещата икономика, а тя не се постига нито с политическия реваншизъм, на който сме свидетели сега, нито с кухите, но гръмки обещания, които опонентите ни масово изливат над избирателите като рог на изобилието. В основата на програмата на ГЕРБ стоят анализи и ясна дългосрочна визия. Това е ключът към реалните решения за България”, заяви Павел Христов и подчерта ролята на Зоната за иновации и развитие, на която вече дадоха ход със споразумение четири общини от областта – Варна, Аксаково, Белослав и Девня. „С подкрепата на държавата ефектът от това партньорство ще бъде огромен, защото зоната ще генерира инвестиции и ще даде нови перспективи за местната икономика”, убеден е Павел Христов.
В отговор на въпроси на граждани той коментира, че политиките в социалната сфера, с които се ангажира ГЕРБ, изискват решителни стъпки. „Трябва да се преборим с „паразитите в системата” като фалшивите ТЕЛК-ове и злоупотребите със социални помощи”, посочи още Христов, набелязвайки конкретни приоритети от програмата на партията.

Търсене в блога