01 март 2017

Кандидати за народни представители зарадваха варненци с ръчно изработени мартеници

Кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ-Варна зарадваха обитатели на социални домове в града за Баба Марта. Павел Христов, Лидия Маринова, Борислав Нанков, Калин Калевски и Николай Бежанов подариха красиви, ръчно изработени мартеници на възрастните хора  от Дом „Гергана”.
Символите на настъпващата пролет са дело на участниците в традиционния конкурс на ПП ГЕРБ-Приморски. ПП ГЕРБ-Младост, със съдействието на Росина Русева, осигури проходилка на жена от дома. По-късно кандидатите за народни представители на партията посетиха и Дом за възрастни хора и хоспис „Св. Йоан Златоуст”.
Жителите на район "Владислав Варненчик" получиха мартенички от кандидатите за народни представители Красимир Гърдев и Станислав Йорданов.
Празнична инициатива за Баба Марта организираха и в район „Аспарухово”. Кандидатът за народен представител Даниела Панайотова, кметът на района Калина Белмезова и общинските съветници Милена Димова и Надя Георгиева бяха посрещнати сърдечно в пенсионерски клубове. Те подариха оригинални мартеници, изработени от ЖГЕРБ-Аспарухово и на жители в района.

Търсене в блога