13 май 2014

24 отбора мериха сили в традиционния футболен турнир на ПП ГЕРБ – Аспарухово

Павел Христов ГЕРБ
Двадесет и четири отбора се бориха за титлата в традиционния футболен турнир, който организира ПП ГЕРБ-Аспарухово във Варна. С шампионския трофей ликува тимът на „Снейк”, а вицешампиони са футболистите от „Спартаклийските тигри”. Наградите на отборите връчи народният представител от ПП ГЕРБ-Варна Павел Христов. За организацията на спортното събитие, което се проведе на модерните игрищата в Аспаруховия парк, се погрижи Йордан Павлов - ръководител на МГЕРБ-Аспарухово.
По-рано състезанието бе открито от кандидата за евродепутат на ПП ГЕРБ Емил Радев. "Радвам се, че съм сред вас. Хубаво е, че има такива модерни игрища, с европейска визия. Ако България поеме по правилния път на 25 май, съм убеден, че ще продължават да се градят съоръжения с еврооблик. И парите от еврофондовете няма да потъват в малки населени места, където живее възрастно население, което на практика няма нужда от спортна база. Варна заслужава да има повече пари за спорт", каза Радев.
Надпреварата се проведе на принципа на елиминациите, като футболистите изиграха две полувремена от по петнадесет минути. 
Павел Христов ГЕРБ

Търсене в блога