04 май 2014

Народният представител Павел Христов награди победителите във футболния турнир на МГЕРБ-Варна

Павел Христов ГЕРБ
Народният представител от ПП ГЕРБ Павел Христов награди победителите в традиционния футболен турнир на МГЕРБ-Варна. Отборът „Косатките” зае първо място след оспорван финал срещу „5+Божо”. Трети остана тимът „Енигма”, а четвърти - „Закачените”. За призьорите имаше купи и много предметни награди. Общо 24 отбора премериха сили в двудневното спортно събитие, което се проведе по инициатива на младежката структура на ПП ГЕРБ в район „Приморски”.
Главният организатор на турнира Борислав Нанков връчи наградата за най-добър вратар в надпреварата. Титлата бе присъдена на Рафаил Станчев от „Закачените”. За най-добър играч бе обявен Момчил Димитров от „Енигма”, а голмайстор на турнира стана Димитър Костов от „Косатките”. Ръководителят на МГЕРБ-Приморски Калин Калевски връчи специалната награда за феърплей на Николай Кюркчиев от „Опитните”.
Варненският депутат Павел Христов пожела на участниците много нови спортни успехи. Той ги поздрави и от името на народния представител и кандидат за евродепутат на ПП ГЕРБ Емил Радев, който също бе поканен като гост на турнира, но служебни ангажименти му попречиха да присъства.
Участници и зрители благодариха за отличната организация на футболното съревнование, което се проведе на игрищата на спортен комплекс „Младост” във Варна.


Търсене в блога