22 ноември 2016

Народният представител от ПП ГЕРБ Павел Христов проведе приемен ден за граждани

Граждани потърсиха съдействието на народния представител от ПП ГЕРБ Павел Христов, който проведе приемен ден във Варна. Сред проблемите, поставени на вниманието му, бяха и застрахователните злоупотреби, при които румънци купуват коли у нас, но не ги прехвърлят като своя собственост. Потърпевша от измамната схема варненка сигнализира народния представител, че среща трудности при регистрацията на автомобил с подобна история, придобит вследствие на съдебни спорове от частен характер.
Именно за да се пресече порочната практика, със законови промени се въведе възможност за служебно снемане от отчет на  автомобилите без валидни застраховки, обясни Павел Христов. Обсъдени бяха и аспекти от Закона за движение по пътищата.
В рамките на приемния ден на варненския депутат бяха дискутирани и въпроси, свързани с енергийния сектор и конкретно с компресорната станция „Провадия” край Варна.
„Проектът за газовия хъб „Балкан” ще гарантира сигурността на доставките не само за България, но и за целия регион. Това е позицията, която правителството на премиера Бойко Борисов отстоява досега и зад която стоят и нашите европейски партньори. Необходимо е модернизирането на транзитната газопреносна мрежа да продължи, за което е важна и подкрепата на ЕК”, коментира народният представител от ГЕРБ Павел Христов.

Търсене в блога