12 юни 2017

Народният представител от ГЕРБ-Варна Павел Христов посети Междупоколенчески център за работа с деца и възрастни хора

Павел Христов ГЕРБ
Народният представител от ПП ГЕРБ-Варна Павел Христов посети Междупоколенчески център за работа с деца, ученици, млади и възрастни хора, който ще бъде официално открит идната седмица. Събитието е част от тържествата, посветени на 20-ия юбилей на Асоциация „Да съхраним жената” във Варна, чийто председател е Йорданка Ненчева.
По време на визитата му в центъра Ненчева показа на народния представител кабинетите, които посещават хората от различните възрастови групи. Там работят ръководители по музикотерапия, холистична медицина, поетична терапия, иконопис. Има още психолог, моден дизайнер, работилница за приготвяне на кулинарни изкушения. Центърът е оборудван с дарения от бизнесдами от асоциацията. „Идеята е под един покрив да предоставяме широка палитра от социални услуги”, разясни Йорданка Ненчева.
По време на срещата с ръководството на „фабриката за социални услуги” народният представител от ГЕРБ-Варна Павел Христов коментира,  че в негово лице екипът на центъра има приятел. Той се ангажира да окаже съдействие - картини, дело на възрастни дами, които ползват услуги в Междупоколенческия център, да бъдат експонирани в изложба в Народното събрание.
Павел Христов ГЕРБ

Търсене в блога