08 май 2013

Кампания лице в лице направиха кандидат-депутати от ГЕРБ в Цветния квартал


Изненадваща среща с жителите на Цветния квартал на Варна направиха Павел Христов и Калин Калевски, кандидати за народни представители от ГЕРБ Варна, заедно с младежите от район „Приморски”. Те отидоха на място, сред хората, за да ги запознаят с приоритетите на ГЕРБ, подробно описани в програмните материали, които гражданите получиха.

В неформален разговор хората споделиха проблемите си с Павел Христов и Калин Калевски, дадоха своите препоръки и мнения, за това какво трябва да се направи в рамките на 42-то народно събрание. Същевременно кандидатите за народни представители запознаха гражданите с това, което предстои да се случи във Варна и с големите проекти, които са в ход на реализация.

Хората питаха за младежката безработица, за начина, по който трябва да бъде насърчавана икономиката, за цената на енергийните ресурси, за образованието и реформите, които трябва да се случат в него.

„В личен план за мен основен приоритет е повишаване качеството на образованието в техническите университети, в сферата на иновациите и информационните технологии, тъй като аз работя в този сектор и считам, че България има необходимия потенциал да стане един сериозен IT център в региона”, поясни Павел Христов, кандидат-депутат от листата на ГЕРБ Варна.

Търсене в блога