18 януари 2014

На среща с депутати от ПП ГЕРБ-Варна жители на Дългопол поискаха избори 2 в 1

Павел Христов ГЕРБ
Предсрочни парламентарни избори, които да се проведат заедно с предстоящия евровот, поискаха жители на Дългопол на среща с народни представители от ПП ГЕГБ-Варна. Тя бе организирана от общинския партиен ръководител Николай Христов.
„Наглостта на управляващите премина всякакви граници”, възмущават се хората. Те споделиха недоволството си от настоящата политическа ситуация с депутатите Красимира Анастасова, Николай Апостолов и Павел Христов, който е и административен секретар на ПП ГЕРБ-Варна.
„Процесите в левицата безспорно потвърждават липсата на морал при управляващите. Едва ли някой се съмнява, че това, което БСП нарича „разширение”, всъщност е разцепление. Пределно ясно е, че една политическа сила не би могла да управлява процесите в друга партия, при това партия, която държи властта. Въпреки това новата тройна коалиция приписва на ГЕРБ вина за всичко случващо се у нас”, коментира Павел Христов.
Във фокуса на разговорите бяха и действията на „Атака” и нейния лидер Волен Сидеров. „Подобно поведение е недопустимо за депутати”, категорични са жителите на Дългопол. „Недопустимо е и мълчанието на управляващите по повод скандала на летище Варна”, заяви Павел Христов. Той припомни, че от ГЕРБ поискаха Волен Сидеров да бъде освободен от председателското място в парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси.

Търсене в блога