10 март 2017

Варна - регионът на бъдещето за нашите деца

Като варненец за мен е важно да създаваме условия децата ни да растат в модерна и перспективна среда. В последните няколко години Варна се завръща на високи обороти към облика си на ключов икономически фактор. Потенциалът на прекрасния ни град, а и на цялата област, е огромен. Наш дълг е да му дадем шанс да се развие до нивата, които перфектното местоположение и инфраструктура предполагат.
Като бъдещ народен представител моята мисия ще бъде да съдействам Варненска област да  затвърди авторитета си на водещ икономически регион в страната. Създадената Зона за иновации и растеж и ускореното завършване на АМ „Хемус” ще гарантират повече работни места,  по-високи доходи, социална сигурност и перспективи пред най-активната част от гражданите. Това са предпоставките за успешно кариерно развитие на младите хора в региона. Постигнем ли това, ще върнем и много от сънародниците ни, избрали чужбина за своята реализация в момента.
Вярвам, че Варна и регионът отговарят на всички изисквания за целогодишна дестинация за туризъм, образование и здравоепозване – привлекателни за млади, интелигентни и предприемчиви хора от цял свят.
Заедно можем да го постигнем.

Търсене в блога