10 октомври 2015

Темповете на работа във Варна трябва да се наложат и в останалите общини от областта

Павел Христов ГЕРБ
Бързите темпове на работа, които се постигнаха във Варна през последните 2 години, трябва да се наложат и в останалите общини на територията на областта, както по отношение на обновяването на инфраструктурата, така и на кандидатстването по европейските програми. Това коментира народният представител от ГЕРБ Павел Христов, който през последните два дни се срещна с новоизбраните кметове в общините Ветрино, Вълчи дол, Девня и Долни чифлик. В качеството си на председател на областния предизборен щаб на ГЕРБ-Варна, той изрази увереност, че кметовете, издигнати от партията, които получиха доверието на избирателите на местния вот, имат потенциала да ускорят развитието на общините и много скоро регионът ще заеме челно място по усвояване на евросредства.
„Европейските проекти са безспорен източник на свежи пари, от които общини като Долни чифлик трябва да се възползват максимално”, изтъкна Павел Христов, обсъждайки наследените проблеми в общината на среща с новия кмет на града и доскорошен свой парламентарен колега Красимира Анастасова. Предизвикателствата, пред които са изправени Вълчи дол и Девня, народният представител дискутира с кметовете на общините Тошко Янев и Свилен Шитов.
„Хората очакват от кметовете на ГЕРБ да умножат видимите резултати, да открият нови перспективи пред развитието на населените места и жителите им. Всички градивни процеси и инициативите, зад които стоят ясни приоритети и добре мотивирани политики,  ще получават подкрепа на национално ниво и от правителството, и от народните представители”, изтъкна Павел Христов на среща с Димитър Димитров, който миналата седмица официално встъпи в своя втори мандат като кмет на Ветрино.

Търсене в блога