18 октомври 2015

Красимира Анастасова, ГЕРБ: Време е за промяна и в община Долни чифлик

Народният представител и кандидат от ГЕРБ за кмет на община Долни чифлик Красимира Анастасова получи категоричната подкрепа на своите колеги в парламента. Четирима от тях – варненските депутати Пламен Манушев, Нели Петрова, Руслан Тошев и Павел Христов, който е и председател на Областния предизборен щаб на ГЕРБ-Варна, лично присъстваха на официалното представяне на кандидатите за кметове на кметства и общински съветници от листата на партията в общината.
В препълнената зала на читалището в Долни чифлик Красимира Анастасова получи висока оценка за досегашната си работа и в Народното събрание, и като дългогодишен директор на училището в своя роден град. Варненските депутати изтъкнаха нейните професионални и чисто човешки качества, както и енергията, която е вложила за приемането на закона за предучилищното и училищното образование. Народните представители увериха, че освен на подкрепата на парламентарната група на ГЕРБ, Красимира Анастасова може да разчита и на подкрепата на правителството, защото е доказала, че е отговорна, винаги близо до хората и готова да търси решение на проблемите им.
„От началото на предизборната кампания проведох много срещи на територията на цялата община. Убедих се, че хората искат промяна в Долни чифлик. Първата решителна крачка към нея е вотът на 25 октомври. Кандидатите на ГЕРБ ще работят за промяната!”, категорична бе Анастасова. Тя допълни, че колкото и добра да е управленската им програма, за да бъде изпълнена, е необходима подкрепата на мнозинство в Общинския съвет, което да споделя вижданията за развитието на общината.
„Кандидатите на ГЕРБ в Долни чифлик са №1 не само в бюлетината, а и като личности, защото са отбор от знаещи и можещи хора”, подчерта още Красимира Анастасова.
Тя получи много пожелания от местните жители за изборна победа, за да стане кмет и да заеме поста, който някога е заемал и нейният дядо.

Търсене в блога