29 октомври 2015

Олимпийски и световни шампиони подкрепиха кандидата на ГЕРБ за кмет на район „Владислав Варненчик” Николай Костадинов

Най-успешните спортни величия на Варна – олимпийският шампион по бокс Ивайло Маринов, световният и четирикратен европейски шампион по карате киокушин шихан Емил Костов, световният и европейски шампион по муай-тай и кикбокс (стил К-1) - Владимир Вълев, бронзовият медалист на световно първенство по муай-тай Галин Димов и олимпийският шампион по вдигане на тежести Янко Русев пожелаха успех на кандидата на ГЕРБ за кмет на район „Владислав Варненчик” Николай Костадинов. В неделя той ще се яви на балотаж за кметския пост. На срещата със спортните легенди на Варна присъстваха и председателят на Областния предизборен щаб на ГЕРБ – народният представител Павел Христов, както и новоизбраният общински съветник Николай Георгиев, които пожелаха успех на своя съпартиец.
„Николай Костадинов е правилният избор за районен кмет на „Владислав Варненчик”. Гласувайте му доверие и ще се убедите, че ако получи подкрепа за нов управленски мандат, заедно с новоизбрания кмет на града Иван Портних, ще продължи да работи за това видимите резултати в района да се умножават”, коментира Павел Христов.
„Допреди 2 г. Владиславово бе най-забравеният район на Варна! Днес промяната е вече в квартала – твърдя го, защото живея тук и знам, че Владиславово е приоритет за новоизбрания кмет на града Иван Портних. Той положи началото на обновяването – амбицирани сме да продължим работа заедно”, заяви Николай Костадинов. Той бе категоричен, че като част от екипа на Иван Портних знае и проблемите, и възможностите за развитие на Владиславото: „Затова съм сигурен, че заедно ще променим нашия район и той ще стане най-уреденият във Варна”. Николай Костадинов благодари на олимпийските и световни шампиони за подкрепата, която му оказват.


Търсене в блога