04 октомври 2015

Емануил Манолов, кандидат за кмет на Аврен: Имаме проектна готовност, за да умножим видимите резултати в общината

С добър контрол и активна работа на общината по европроекти постигнахме много през изминалия мандат. Имаме проектна готовност да умножим видимите резултати. Това заяви кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Аврен Емануил Манолов при официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ в с. Приселци. За събитието пристигнаха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, народният представител и председател на Областния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Павел Христов, председателят на групата на ГЕРБ през изминалия мандат на варненския местен парламент Тодор Балабанов.
„Когато поех управлението преди 4 години, заварих общината, потънала в задължения и без готови проекти. Положихме много усилия, структурирахме работеща администрация и резултатите не закъсняха. В рамките на мандата ремонтирахме над 30 км ВиК мрежа, а магистралният водопровод „Камчийски пясъци” вече предстои да влезе в експлоатация. Имаме готов проект за подмяна на още 6 км от ВиК мрежата”, коментира Манолов. Отчитайки постигнатото за обновяване на общинската инфраструктура, той информира, че сега стартира и асфалтиране на улици за над 1 млн. лв. в населените места.
Емануил Манолов заяви, че Приселци се утвърждава като еталон за развитието на селата в общината. „В селото предстои изграждането на нова детска градина и разширяване на училището, така че да се гарантират условия за завършване на средно образование в Приселци”, допълни кандидатът за кмет на община Аврен. Жители на Приселци изказаха своите благодарности за изграждането на паркове и детски площадки, за ремонта на църквата „Св. Дух”. Храмът беше в окаяно състояние, но след мащабната реконструкция в него вече се организират много сватби и кръщенета, посочиха хората. Те високо оцениха и изпълнения ангажимент на кмета с помощта на правителството да се ремонтира разклона за село Горен Близнак.
Манолов лично представи пред присъстващите кандидатите за общински съветници, както и кандидатите на партията за кметове на всички 15 села от общината.
„Емануил Манолов заслужава втори мандат начело на Аврен, защото доказа, че има волята и може да работи за подобряване качеството на живот в общината”, подчерта евродепутатът Емил Радев.
„Благодарение на Емануил Манолов и неговия екип община Аврен е една от малкото, които успяха за един мандат да усвоят евросредства в многократно по-голям размер от бюджета на общината”, заяви Павел Христов и подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Аврен и листата за общински съветници под №1 в интегралната бюлетина.

Търсене в блога