03 октомври 2015

Кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ в Аксаково инж. Атанас Стоилов: Борим се за пълно мнозинство в общинския съвет, искаме да носим пълна отговорност в общината

Борим се за пълно мнозинство в общинския съвет. Не ме е страх и мен, и екипът ми, да носим пълна отговорност за всяко решение, което реализираме във времето в община Аксаково. Това обяви по време на официалното откриване на предизборната кампания в с. Климентово, община Аксаково кандидатът за кмет за пети мандат на ПП ГЕРБ инж. Атанас Стоилов. На откриването на кампанията присъства народният представител и председател на областния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Павел Христов.
„Да присъствам на откриването на кампанията в община Аксаково, за мен е изключително удоволствие, тъй като тук работи един от най-добрите кметове в страната - Атанас Стоилов. Аксаково е сред най-перспективинте общини в Бъгария. Убеден съм, че г-н Стоилов още 4 г. ще носи тази титла. И това ще стане още на първи тур. Бяха отчетени много успехи – вижда се много ясно, че няма населено място в общината, където да не е свършена конкретна работа, да не са привлечени инвестиции, да не са решавани проблеми на хората”, коментира Христов.
Листата за общински съветници и кметове на кметства бе представена в новоизградения Център за изложения „Произведено на нашата територия”.
„На предходните избори от общо 17 съветника, ние имахме 10. Сега се борим за повече от 13”, заяви категорично Стоилов. Той припомни, че през 1999 г. за първи път се е престрашил да влезе в битка за кмет при много силна конкуренция и „благодарение на подкрепата на хората и желанието им за промяна, спечелихме убедително”. Кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ за община Аксаково акцентира, че и през настоящата кампания всички издигнати кандидати за кметове на кметства в общината са местни хора, които „милеят за своето населено място”.
„Днес ви представям един екип, който от 1999 г. не е губил и има само победи – и на местни, и на парламентарни, и на евроизбори”, каза инж. Стоилов. И припомни, че на предходните парламентарни избори община Аксаково е имала най-добрите резултати във Варненска област и заслужено е получила похвала от зам.-председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.
„Всеки един, който е минавал през община Аксаково, вижда разликата, която е постигната във времето, независимо, че населените места са много. Резултатите са видими и ясни”, добави Атанас Стоилов. Той подкрепи думите си, като визира едни от най-големите успехи, постигнати в общината през годините. Стоилов припомни, че преди 11 г. Аксаково е бил преобразуван в град, а преди 4 г. със статут на град се е сдобило и с. Игнатиево. През 2014 г. Аксаково стана първият носител на наградата „Най-добър млад град за живеене”.
Инж. Атанас Стоилов подчерта, че откриването на предизборната кампания в община Аксаково неслучайно е в по-малко населено място, а именно в с. Климентово. „Исках хората да видят, че се работи и в малките, и в големите населени места. Дори и в с. Радево – най-малкото населено място в общината, където ще гласуват 22 души, са вложени над 150 000 лв., за да бъде построено ново кметство”, допълни Стоилов. И се ангажира с обещание, че ако му бъде гласувано доверие за пети мандат, ще се постарае, съвместно с правителството, да реализира проекта за път към с. Климентово. Атанас Стоилов анонсира, че вече е готов идейният проект за нова многофункционална спортна зала в гр. Аксаково.
Успешен мандат на кандидата на ПП ГЕРБ пожелаха жените от фолклорна група „Тракийски бисери”, чийто ръководител е популярната певица Добра Савова. „ В с. Климентово над всяка къща се вее българското знаме. Горди сме, че сме българи и живеем в една от най-проспериращите общини”, каза Росен Марков, който живее в селото.

Търсене в блога