21 октомври 2015

Кандидатът за кмет на Провадия Дияна Агностева се срещна с жители на селата Овчага и Черковна

Павел Христов ГЕРБ
Кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ за община Провадия Дияна Агностева се срещна с жители от селата Овчага и Черковна. По време на срещата бяха представени кандидатът за кмет на общината, кандидатите за общински съветници, както и кандидатите за кметове на ПП ГЕРБ за с. Овчага – Татяна Вълчева и с. Черковна – Румяна Николова. На срещата присъства народният представител и председател на Областния предизборен щаб на ГЕРБ - Павел Христов.
Хората изтъкнаха основните проблеми в двете села. Те потърсиха съдействие от кандидатите на ПП ГЕРБ за ремонти на пътищата, които отвеждат до двете села; за изграждане на спирка за пътуващите деца; за подсигуряване на лекар, както и за редовни автобусни линии. Жителите на Овчага и Черковна настояха за спешни ремонти на сгради в двете села. Те изтъкнаха като най-належащ ремонтът на църквата в с. Черковна. През 2016 г. храмът ще чества 140 г. Жителите на селата споделиха още, че гробищните паркове в населените места се нуждаят от почистване.

„Дияна Агностева е изключително борбен човек! Тя има потенциал, за да откликне на предизвикателството да работи за развитие на община Провадия през следващия програмен период. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Провадия познава проблемите на общината в детайли и съвместно с централната власт и чрез привличането на европейски средства ще допринесе за разрешаването им. Бих искал да знаете, че Дияна Агностева има пълната подкрепа и на ПП ГЕРБ, и на правителството”, обърна се към хората народният представител Павел Христов. И ги увери, че ако гласуват доверие на кандидата на ГЕРБ на предстоящите избори, всеки един от тях ще бъде изслушан и Агностева ще откликне, за да бъдат разрешени проблемите в общината. Христов пое ангажимент след 1 г. отново да посети селата Овчага и Черковна, за да види постигнатите видими резултати там.
Хората приветстваха кандидатите на ПП ГЕРБ за кметове на с. Овчага и с. Черковна и изразиха благодарността си към тях, че през изтеклия мандат винаги са им съдействали.
Дияна Агностева сподели, че е приела предизвикателството да бъде кандидат за кмет, осъзнавайки че е време за видими резултати и в Провадия: „Трябва да създадем добри условия за живот и на младите, и на възрастните жители на общината. Познавам проблемите на Провадия и ще допринеса за разрешаването им“, категорична бе тя.

Търсене в блога