03 октомври 2015

Откриване на предизборната кампания в община Суворово

Павел Христов ГЕРБ
Време е Суворово да поеме по нов път, който да гарантира растеж на общината, по-добър бизнес климат и реална грижа за хората. Това заяви кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Суворово Данаил Йорданов при официалното откриване на предизборната кампания в общината. За събитието пристигнаха народните представители Пламен Манушев и Павел Христов, който е и председател на Областния предизборен щаб на ГЕРБ-Варна.
Символично стартът на кампанията бе даден в залата на Общинския съвет в Суворово, където кандидатите на ГЕРБ за общински съветници и кметове на кметства заявиха амбицията си не просто да участват на местните избори, а заедно да постигнат промяната, от която хората се нуждаят.
Управленската програма, която Данаил Йорданов представи пред своите съграждани, предвижда подкрепа за местния бизнес чрез изграждане на индустриална зона между Суворово и Ветрино и преференциално намаляване на данъчната тежест за фирми с повече от 15 служите в общината.
„Ще съдействаме максимално за разширяване и развитие на материалната и спортната база на СОУ „Н. Й. Вапцаров”, както и на извънучилищните дейности на учениците и културния календар на Суворово. Ще работим за подобряване условията за спорт и отдих чрез изграждане на модерни детски площадки, паркове и зони за развлечение”, обяви кандидатът за кмет. Той направи сериозна заявка за развитие на общинската инфраструктура и се ангажира да сложи край на септичните ями, като поетапно завърши изграждането на канализационната мрежа в общината. „Ще търсим еврофинансиране за изграждането на обходен път, който да поеме трафика от ул. „Баба Тонка” и ул. „Желю Войвода”, отчете Данаил Йорданов и изтъкна необходимостта от подмяна на старите водопроводи и уличното осветление, от повече социални услуги за хората.
Важен акцент в управленската му програма е и подобряването на здравните услуги в общината. „Сградата на медицинския център се нуждае от ремонт и ново отопление. Ще съдействаме за закупуването на 4D ехограф, както и за осигуряването на нова рампа за хората с двигателни увреждания”, увери кандидатът за кмет. Той подчерта необходимостта от видеонаблюдение на възлови места и в общинските сгради на територията на Суворово и се ангажира да работи за откриване на полицейски участък или увеличаване на щата на полицейската приемна за по-добър контрол върху обществения ред.
„Имаме волята да постигнем видими резултати във всички тези направления, като гарантираме прозрачни и ефективни публични услуги, активен диалог с гражданите и реално включване на младите хора в управленския екип на общината”, посочи още Данаил Йорданов.
„Със стабилността, която гарантира правителството на премиера Бойко Борисов, и с работещите местни власти промяната ще стигне до всички хора”, категоричен бе народният представител Пламен Манушев и подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Суворово. Победа за ГЕРБ на 25 октомври с №3 в интегралната бюлетина, пожела на свой ред и Павел Христов, като изрази увереност, че Данаил Йорданов и неговият екип ще развият потенциала на община Суворово.

Търсене в блога