01 октомври 2015

Времето, в което варненци се подлъгваха по празни приказки отдавна приключи

Павел Христов ГЕРБ
Павел Христов е роден през 1983 г., завършил е „Информатика“ във ВСУ „Черноризец Храбър”,  магистър по „Управление на международни бизнес проекти“ в същия университет. Работил е, като консултант по вътрешни процеси и ИТ в E.ON и мениджър в Hewlett-Packard. Павел Христов е един от учредителите на ПП ГЕРБ, областен координатор на МГЕРБ – Варна от 2006 г. до 2012 г., в момента е административен секретар на ПП ГЕРБ – Варна. Известен е с активната си работа по време на избори, член на областните предизборни щабове на ГЕРБ от 2007 г. досега. Бил е общински съветник, в момента е народен представител в 43-тото Народно събрание.
Г-н Христов, как върви подготовката за местните избори, в кондиция ли са структурите на ГЕРБ във Варна и областта?
Подготовката върви трескаво, ако мога да използвам и израза „в пълна бойна готовност сме“. Естествено, тук визирам една много активна предизборна кампания, която ще проведем. В кондиция сме, с ясното съзнание и конкретни очаквания да сме първа политическа сила за пореден път.
Какви са основните ви предизборни послания, освен общото за кандидатите за ПП ГЕРБ, което е „Видими резултати„?
Посланието „Видими резултати“ е колкото централно, толкова и регионално. Например, в последните две години видимите резултати в Община Варна са ясни за всички – всеки ден се движим по нови булеварди, правят се ремонти, реконструкции, градът ни се обновява. Кампанията ни е разделена в две направления – видимите резултати, които вече сме постигнали и това, което предстои за Варна и областта. ПП ГЕРБ има кандидати за всички общини във Варненска област и аз съм оптимист, че нашите послания ще достигнат до избирателя, ще бъдат приети добре и ще се отразят с положителен резултат за партията.
Каква предизборна кампания очаквате от вашите политически опоненти?
Вече виждаме какво предлагат – един много сериозен популизъм. Времето, в което варненци се подлъгваха по празни приказки и обещания отдавна приключи. Нашите съграждани имат нужда от резултати, от промяна в града, от довършване на това, което е започнато в рамките на частичния мандат на кмета Иван Портних. Така че предизборната кампания ще върви в тази насока – видимите резултати срещу популизма.
barometar.net

Търсене в блога