25 юни 2016

Павел Христов към МГЕРБ: Бъдете факторът, който поддържа еврооптимизма в България

Павел Христов ГЕРБ
Не трябва да се поддаваме на евроскептицизма и популизма, които Брекзит поражда. Около тази позиция се обединиха младежите от ГЕРБ на провелата се във Вълчи дол среща с председателя на МГЕРБ – народният представител Георг Георгиев и членовете на НИС на МГЕРБ.
В качеството си на административен секретар на ПП ГЕРБ-Варна, народният представител  Павел Христов приветства младежите. „Като човек, който е участвал активно в изграждането на младежката структура на партията във Варна, винаги съм вярвал, че МГЕРБ,  освен идеен носител, трябва да бъде и проводник на младежки политики. Предвид резултата от референдума във Великобритания, ще Ви пожелая да бъдете и фактора, който поддържа еврооптимизма в България”, заяви Христов в приветствието си към младежите.
„Като част от най-голямата младежка политическа организация в България трябва да бъдем пример, да доказваме непрекъснато, че можем да поемаме и да носим отговорност, да посрещаме предизвикателства, каквито са и предстоящите президентски избори. Те са важни за позиционирането на България в глобалния свят, част от който сме и чрез пълноправното си членство в ЕС. Страната ни заема своето достойно място в Европа, което трябва да утвърждаваме”, категоричен бе Георг Георгиев.
Кметът на Вълчи дол Тошко Янев благодари на младежката организация на ГЕРБ за активността й. „Енергията на МГЕРБ-Вълчи дол се дължи на всички сърцати и отговорни млади хора, които имат потенциал да работят за своята община. Екипният принцип на работа в ГЕРБ е осезателен на всички нива – и на местно, и на национално. Впечатлен съм и от прекрасния екип на българските представители от ГЕРБ/ЕНП в Европарламента, където наскоро гостувахме с други кметове от региона по покана на евродепутата Емил Радев”, изтъкна още Тошко Янев.
След срещата младежите уважиха празника на с. Генерал Киселово, където гостуваха по покана на общинския ръководител на ГЕРБ-Вълчи дол Димитър Тодоров, който е и кмет на селото.

Търсене в блога