19 ноември 2013

Народни представители от ГЕРБ-Варна се срещнаха с жители на Провадия

„Протестът в Пловдив ни зареди с още по-силна вяра, че ПП ГЕРБ е единственият гарант за демократичното бъдеще на България!” Така членове и симпатизанти на ГЕРБ в Провадия коментираха пред варненски депутати ефекта от антиправителствения протест, който бе организиран в града на Съединението в събота. Пред народните представители Павел Христов, Красимира Анастасова и Николай Апостолов гражданите ентусиазирано споделиха убеждението си, че предсрочните парламентарни избори са единствената алтернатива пред страната ни. На фона на заканите на премиера Пламен Орешарски да бъдат уволнявани държавните чиновници, участвали в протеста, хората не скриха възмущението си от методите, с които си служи новата тройна коалиция.
     „Настоящите управляващи обвиняваха ГЕРБ в полицейщина, а ние виждаме с очите си как прилагат върху българското общество хватките на Държавна сигурност. Действията на това правителство изправят страната ни пред колапс”, изтъкна депутатът Павел Христов, който е и административен секретар на ГЕРБ-Варна.
     „Трудно е да си опозиция в нелегитимен парламент. В резултат от политиката на новата тройна коалиция България губи доверието на европейските институции, а икономическата несигурност допълнително обрича всякакви инвестиционни инициативи у нас”, коментира на свой ред народният представител Николай Апостолов.
     На срещата с жители на Провадия и членове на ГЕРБ от цялата област варненският депутат Красимира Анастасова повдигна въпроса за блокираните законопроекти на партията. „Още през май внесохме законопроекта за училищното и предучилищното образование, но управляващите отказват да го внесат за разглеждане. Просветният министър Анелия Клисарова обяви, че правителството ще изготви свой законопроект, но такъв до момента практически няма”, припомни Красимира Анастасова.
     По инициатива на административния секретар на ГЕРБ-Варна Павел Христов ще се проведат поредица от срещи с членове и симпатизанти на партията и в останалите общини от областта.

Търсене в блога